StartUp d’Alumni EUSS al We Make Future 2024 de Bolonya

L’alumni Pol Leyva continua fent camí amb la seva proposta “Beyond Reality AR” i ens fa arribar la crònica del seu pas per una fira internacional.

Participació de Beyond Reality AR al We Make Future 2024

Del 13 al 15 de juny de 2024, vam tenir l’oportunitat d’assistir a l’esdeveniment We Make Future (WMF) 2024 celebrat a Bolonya, Itàlia. Aquest esdeveniment ens va permetre donar visibilitat al nostre projecte en l’escena internacional europea. WMF We Make Future és una fira i festival internacional centrat en la innovació digital, la IA i la tecnologia, amb més de 100 esdeveniments dedicats a l’educació, els negocis i l’entreteniment. És un accelerador de cultura, educació i innovació que opera com una eina al servei de la societat, connectant Itàlia i el món.

Ens vam aventurar en aquesta experiència amb la intenció de posicionar-nos en el panorama internacional i ens vam sorprendre en ser seleccionats com una de les 120 startups, entre més de 5.000 candidatures, per fer un pitch a l’ Startup Stage de l’esdeveniment. Representant Beyond Reality AR, Víctor Ortega i jo mateix, Pol Leyva, vam poder compartir la nostra visió i solucions innovadores amb un públic divers de startups, inversors i entusiastes de la innovació. Aquest èxit també és fruit del treball conjunt amb els nostres companys Marc Gera i Sergio Nieto, que tot i no poder viatjar amb nosaltres, han estat fonamentals en el desenvolupament i preparació del nostre projecte..

Durant l’esdeveniment, vam tenir l’oportunitat de destacar com la nostra tecnologia de realitat augmentada aborda els reptes del “futur del treball” en el sector logístic. Vam presentar la nostra solució, que combina software i dispositius de realitat augmentada, per proporcionar informació precisa en temps real i reduir errors operatius. Aquesta tecnologia permet una major llibertat de moviment dels operadors i detecta falles de seguretat, millorant l’eficiència i reduint els costos.

Una vivència destacada va ser poder presentar-nos davant un públic tan entusiasta i ple d’idees innovadores. Aquesta experiència ens va permetre conèixer altres projectes inspiradors i aprendre d’ells, tot en un entorn de gran energia i suport comunitari. Ens vam sentir especialment recolzats per aquesta comunitat vibrant, la qual ens va proporcionar noves idees i forces per continuar desenvolupant el nostre projecte.

Aquest esdeveniment ha estat una plataforma excel·lent per demostrar el potencial de les nostres solucions innovadores i ens ha permès créixer i aprendre dins d’una comunitat global d’emprenedoria i innovació.