La Comissió d’Assetjament de l’EUSS renova el protocol de prevenció i actuació d’aquests casos

L’equip directiu de l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) ha aprovat aquest mes de juny la renovació del protocol per prevenir i actuar contra l’assetjament a l’escola. La renovació del protocol s’ha aprovat després que la Comissió d’Assetjament del centre n’hagi fet una revisió per tal d’adaptar el document a les normatives vigents.

Aquest febrer, la Comissió d’Assetjament de l’EUSS va detectar la necessitat de revisar el ‘Protocol per prevenir i actuar contra l’assetjament sexual, l’assetjament per raó de sexe, orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere, la violència masclista, i l’assetjament laboral de l’EUSS’ després d’una formació que van rebre els membres de la comissió.

Durant la formació en perspectiva de gènere i violències masclistes, impartida per la Fundació Sorli, es va aprofundir en les desigualtats i agressions que es poden donar en l’entorn universitari i laboral amb l’objectiu de prevenir-les i reparar-les.

Gràcies a les sessions d’aquest febrer, la Comissió d’Assetjament va veure la necessitat d’actualitzar el protocol que ara ha aprovat l’equip directiu del Centre.

L’EUSS està compromesa amb la tolerància zero davant l’assetjament amb la comissió formada per Olga Vendrell, el Dr. Ignasi Florensa, Manoli Alcaraz, el Dr. Jaime López, la Dra. Montse Cortina, el Dr. Carlos Ortega, el Dr. Víctor Martínez i Sílvia Nacenta.