3ª Màster Class enfocada en la Internacionalització

master-classEl passat dimecres 8 de maig, l’EUSS va acollir una tercera Màster Class del MDEI (segona d’aquest curs 2012-2013). Aquest cop estava centrada en el concepte d’internacionalització i va comptar amb el testimoni i l’experiència de l’empresa Protesa. El seu CEO, Àngel Rútia, va explicar les bases de la seva empresa, els objectius que es va plantejar en un principi i les fites assolides, així com també la seva aposta per la necessitat d’enginyers dins de la societat actual.

Els antics alumnes Núria Carreras (ETI Mecànica i MDEI) i Pol Roca (ETI Mecànica), que són, respectivament la Project Manager i el Sales Manager de Protesa, van contribuir a la sessió amb els coneixements dels seus àmbits. La Núria va presentar els productes de l’empresa i els centres producció, fent una comparativa entre els mercats locals i els internacionals; i en Pol va fer èmfasi en els nous mercats i en com els afecta la crisi, així com també em la implantació d’un nou centre de producció a l’Índia.