Reunió Grup de Recerca

El passat dimecres 4 de juny va tenir lloc la reunió de fi de curs del Grup de Recerca de l’EUSS, per informar a tots els membres dels resultats i accions més destacables d’aquest any.

IMG_20150603_122902

 
L’any 2014 els investigadors de l’EUSS han publicat 14 articles indexats de Primer quartil. A més, s’han realitzat diverses accions per apropar la Recerca a tots els membres de la comunitat universitària, com per exemple: visites a centres de recerca (Sincrotró ALBA, IREC), xerrades de divulgació a “Els dimecres de la ciència” o el “MdT BCN” (Mercat de Tecnologia), ” Píndoles d’Investigació” en diverses assignatures, notícies Neussletter, etc. Està en marxa també el muntatge d’un Despatx d’Investigació i un Laboratori de Smart Grids. També es va aprofitar per presentar la nova marca d’aquest Grup de Recerca de l’EUSS

201504_Recerca-LogoGrup-00_CAT