Mobilitat Out del PAS – International Staff Training Week 2015

Del 18 al 22 de maig, la Universitat de ciències aplicades d’Emden/Leer (Alemanya) va celebrar la seva segona International Staff Training Week, sota el títol “Innovation in Student Live Cycle”. Va acollir 26 membres de personal no docent de diferents universitats d’arreu d’Europa: Àustria, Dinamarca, Espanya, França, Gran Bretanya, Letònia, Noruega, Polònia, Portugal… Una de les participants va ser l’Olga Vendrell, responsable de qualitat i membre de l’àrea TIC de l’EUSS.

P1070576

D’esquerra a dreta: Ilse Schmies (Emden/Leer), Andre Schneke (Emden/Leer), Julia Feinig-Freunschlag (St. Pölten), Olga Vendrell (EUSS), Sandra Beer (Emden/Leer) i Lore Elsner

La setmana va estar perfectament organitzada, amb una agenda completa, variada, que combinava sessions de treball per grups d’interès amb activitats lúdiques i culturals.

En la vessant laboral, es van establir 17 grups de treball d’àmbits tan diversos com relacions internacionals, assegurament de la qualitat, servei de biblioteca, àrea TIC, departament de finances, formació continuada… Pel que fa al grup de Qualitat hi van participar els 4 membres de l’àrea de Qualitat de la Universitat d’Emden/Leer, la responsable de Qualitat de la Universitat de Saint Polten (Àustria) i la responsable de Qualitat de l’EUSS.

En la vessant més lúdica, les principals activitats van ser un tour per la ciutat d’Emden, una visita a la planta de Volkswagen instal·lada a les afores de la localitat, una cerimònia tradicional del te a l’ajuntament de la ciutat amb recepció de l’alcaldessa, una visita a la petita localitat de pescadors de Greetsiel amb tour en vaixell pel riu fins al mar del Nort i un sopar de comiat.IMG-20150522-WA0000