Petjada de l’EUSS al Torí del bicentenari del naixement de Don Bosco

La setmana del 6 al 12 de juliol a Torí, el professor Ignasi Florensa i l’administradora Manoli Alcaraz van culminar la seva participació a la FISa 12, que és un programa de “Formació d’Identitat Salesiana – aprofundida”, on el personal de les diferents obres salesianes poden conèixer una mica més a fons la proposta educativa i el model preventiu de Don Bosco, així com establir vincles i fer xarxes amb altres realitats del territori on hi ha presència salesiana.
IMG_3587.

Durant aquests dies han pogut visitar els llocs més significatius de la vida de don Bosco, tractar temes com l’opció juvenil i l’opció per l’educació així com fer una síntesi personal i grupal. Cal destacar que aquesta estada ha coincidit amb la celebració del bicentenari del naixement de Don Bosco.
IMG_3109