Reunió del Consell Empresarial Assessor de l’EUSS

El dimecres 11 de maig de 2016 a les 17.00 hores es va celebrar la reunió del Consell Empresarial Assessor de l’EUSS. El Consell Empresarial Assessor el formen 26 empreses que col·laboren amb l’EUSS de manera estreta.P2020966

En aquesta ocasió ens van acompanyar: el Sr. Enric Roda d’ Indústries Teixidó, el Sr. Agustí Fontquerni de ISEE 2007, S.L., el Sr. Eduard Martí de Codols Technology, S.L., el Sr. Ramon Comellas de Circutor, S.A., el Sr. Ezequiel Navarro de Premo, S.L., el Sr. Oscar Serret de Between Technology i el Sr. Joan Borràs de Spin, S.L. P2020971

També hi eren presents el Sr. Franscesc Riu, Sr. Alexandre Blasi i Sr. Carles Vivas, membres del Patronat i el Dr. Andreu Moreno, Director de l’EUSS, el Sr. Salvador Bernadàs, Coordinador de l’Àrea Universitat-Empresa, Sra. Sílvia Nacenta, Responsable del Servei d’Orientació i Inserció Professional i el Dr. Xavier Gallardo, Director del Màster en Direcció i Organització Industrial per part de l’EUSS.P2020981 P2020985

A la trobada van sorgir diferents temes en relació a la formació dels Enginyers i de les necessitats que tenen les empreses quan cerquen candidats, a més a més de valorar el procés de pràctiques que es realitza a l’EUSS a partir de les enquestes de satisfacció passades a alumnes que van estar en pràctiques l’any 2014-2015, als seus tutors d’empresa, RRHH d’empresa i als seus tutors de l’EUSS.