Alumni EUSS continua solidaritzant-se amb Burkina Faso

Com tots vosaltres ja sabeu, el passat mes de març, el Projecte Solidari d’Alumni EUSS, col·laboradors i la gent de Kouba varen estar d’enhorabona, doncs amb molta perseverança, esforç i paciència van trobar la tant, necessitada i esperada aigua.

El responsable del Projecte el professor de l’EUSS en Joan Yebras i la seva filla la Lídia, com a un nou membre més de l’equip, van anar a visitar al cónsol honorari de Burkina Faso. A la reunió se li va fer saber les novetats i la data de la nova expedició del 14 al 23 d’octubre. Així mateix el cònsol es va oferir a col·laborar en la creació d’una nova beca que faciliti l’accés d’estudis universitaris de màster a titulats de Burkina Faso. Va ser una trobada molt interessant i fructuosa.img_20160921_1831581-2

Així doncs, es posa en marxa tot un equip del Projecte Solidari, amb destí a Burkina Faso. Bon viatge i Bona feina!!!