Celebració del Claustre a l’EUSS, nou director de l’Obra Salesiana de Sarrià i canvis en el Servei Intern de Qualitat

El passat dimecres 21 de juny es va celebrar la segona reunió del 2017 del Claustre a l’EUSS. La reunió va començar amb l’informe de direcció en un recorregut per diferents temes d’actualitat, la renovació del director per un trienni, els darrers canvis legislatius i la presentació de l’informe d’acreditació amb un resultat molt favorable per als graus que s’imparteixen a l’EUSS. Finalment, es va informar el Claustre del sistema detector automàtic de plagi Urkund, que s’ha contractat per al seu ús a la universitat.

Posteriorment, el passat 6 de juliol, a la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora a Barcelona-Sarrià, es va produir la presentació del nomenament per tres anys (2017-2020) del professor de l’EUSS Alexandre Damians i Belart com a director de l’Obra Salesiana de Sarrià, que va estar acompanyat per l’Inspector Cristóbal López.

Aquesta direcció és un paraigua que abraça tot el qui hi ha a la gran mançana; comunitat religiosa de Salesians, escola professional, batxillerat, EUSS, Parròquia de M. Auxiliadora, EDEBÉ, Serveis Inspectorials a Can Prats i Impremta. La seva missió: que tot sigui sempre el rostre ‘salesià’, l’esperit del fundador Sant Joan Bosco, i ser signes i portadors de l’amor del Crist en el món dels joves.

A més, el curs 2017-2018 ha començat amb novetats en la composició del Servei Intern de Qualitat (SIQ) de l’EUSS. El passat dilluns 18 de setembre i durant la primera reunió del SIQ es van fer efectius els nous canvis.

El César Latorre ha deixat de ser-ne membre, després de 7 anys. Des d’aquí volem agrair-li molt sincerament la seva dedicació durant tot aquest temps. La Maria Jesús Monleón ha fet un pas endavant dins del servei i ha passat a ocupar el seu lloc en les reunions periòdiques del SIQ.