Formació internacional a Copenhaguen sobre la implementació de la investigació a nivell acadèmic

La setmana del 6 al 10 de novembre, el professor de l’EUSS Ignasi Florensa va participar en el curs “Inquiry in Mathematics and Science: The interplay of didactical and epistemological perspectives”. El curs l’impartien la Dra. Marianne Achiam, el Dr. Carl Winløw, la Dra. Andrée Tibergein i la Dra. Marianna Bosch. Els participants del curs, vinguts de diversos països europeus (Dinamarca, França, Hongria, Suïssa…), van compartir els seus treballs d’investigació sobre diverses maneres d’implementar l’inquiry a diferents nivells educacionals.

El curs també es va centrar en la relació entre les metodologies que promouen la recerca a classe i la relació amb les activitats reals de recerca que desenvolupen els científics. L’Ignasi va presentar les dues edicions de Recorreguts d’Estudi i Investigació (REI) que s’han implementat a l’EUSS, a l’assignatura de Mecànica dels Medis Continus.