Les beques obren les portes d’un nou curs

Amb el ulls posats en el nou curs, l’EUSS ha publicat la nova convocatòria de beques de la Fundació Rinaldi, entitat titular de l’escola, que com sempre prioritza que les qüestions econòmiques no siguin el motiu que dificulti que qualsevol persona pugui realitzar els estudis d’enginyeria a l’EUSS.

Dues són les modalitats possibles: la beca d’Ajut a l’estudi per a estudiants que tingueu un bon rendiment acadèmic i que us permetrà obtenir un descompte en el preu de la matrícula; i la beca de col·laboració, que consisteix en realitzar tasques de suport en diferents departaments o serveis de l’escola a canvi d’una dotació econòmica.

Al llarg del curs 2017-2018, un 10% de l’alumnat del centre ha gaudit d’una de les beques o, fins i tot, d’ambdues modalitats, ja que són compatibles entre elles. Els i les estudiants col·laboren com ajudants de laboratoris, com a assistents de lliure accés als laboratoris d’informàtica i de CAD, o bé en serveis de l’escola com la Biblioteca, Publicacions, Gestió Acadèmica o el Servei d’Ocupació i Inserció Professional (SOIP). A més, enguany han contribuït de manera activa en diferents activitats de promoció de l’Escola com ara el Saló de l’Ensenyament, la FIRST LEGO League o el LaborEUSS, i també han participat en activitats de mentoring per a estudiants que requerien un reforç acadèmic. Sens dubte, l’experiència ha d’haver estat enriquidora i l’Escola us manifesta el seu agraïment per la vostra col·laboració.

Us animem, doncs, a presentar les vostres sol·licituds fins el 14 de juny a la Gestió Acadèmica del centre. Podeu obtenir aquí les bases de cadascuna de les modalitats, així com l’imprès per a la sol·licitud.