Dos Alumni EUSS reconeguts: Premi “WONNOW” i imatge de la 95 Jean Bouin

L’Alumni Helena Yelmo Prat ha estat una de les guardonades amb el premi “WONNOW” de CaixaBank i Microsoft. Titulada en el Grau d’Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica i en el Grau d’Enginyeria Mecànica, es va graduar el passat dia 15 de novembre en la 22a promoció d’Alumni EUSS. El seu TFG el va defensar el dia 4 d’abril de 2018, amb el títol Estructura modular per a bancades de robots invertitsi tutoritzada per la Dra. Marta Mata Burgarolas.

Les premiades han estat 11 alumnes de graus STEM (Ciències, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) d’universitats espanyoles. CaixaBank i Microsoft reconeixen a les millors estudiants de carreres universitàries tècniques a Espanya, apostant pel talent, la diversitat i la presència de les dones dins del món de la tecnologia i les ciències. Felicitem a l’Helena perquè en aquesta primera edició dels premis “WONNOW” ha estat una de les dues catalanes guardonades, d’un total de 260 participants de 59 universitats espanyoles. La notícia ha estat publicada en diferents revistes i diaris digitals, entre d’altres “El Economista”.

Però recentment també hem pogut veure a la premsa escrita una altra cara coneguda de la nostra Escola. La Sílvia Ibáñez, #AlumniEUSS i graduada d’Enginyeria en Organització Industrial de la 22a promoció, va ser triada per formar part de la imatge promocional de la 95a edició de la Jean Bouin, una cursa molt popular de Barcelona i que aquesta última edició s’ha celebrat el 25 de novembre de 2018. La Sílvia és jugadora de voleibol de l’equip femení de l’Espanyol i treballa a Danone a Demand Planning.