Publicació de l’Informe de Seguiment de l’EUSS 2016-17 i 2017-18

El passat 14 de desembre es va donar per tancat el procés d’elaboració i aprovació de l’Informe de Seguiment de Centre (ISC) de l’EUSS, tot seguint el procés PC07 “Seguiment, avaluació i millora de les titulacions” del Sistema de Garantia Interna de Qualitat (SGIQ) de l’EUSS.

Aquest informe inclou l’anàlisi i valoració dels cursos 2016-17 i 2017-18, així com el pla de millora que ha de permetre l’EUSS avançar en la qualitat de les titulacions de grau que ofereix.

Sessió de treball per a l’elaboració de l’ISC de l’EUSS

En la seva elaboració hi van participar representants dels diferents col·lectius que formen l’EUSS (Equip Directiu, caps de departament, personal d’administració i serveis, professorat i alumnat) i va estar coordinada pel Servei Intern de Qualitat.

La seva aprovació es va completar en tres fases, en cadascuna de les quals hi va intervenir un òrgan de l’EUSS: Comissió Interna de Qualitat (CIQ) en primer lloc, Equip Directiu en segon lloc i Consell Executiu del Patronat de la Fundació Rinaldi en tercer i últim lloc.

Finalment es va publicar l’ISC a la secció de Qualitat de la web de l’EUSS per tal que estigui a disposició de tothom. Veure Informe de Seguiment de l’EUSS 2016-17 i 2017-18.