Nou projecte de recerca europeu GreenBot i participació en el Congrés Europeu de Recerca a Utrecht

El nou projecte de recerca europeu amb el títol “GreenBot” ha estat proposat per l’EUSS i està adreçat a la convocatòria PRIMA (H2020), que té com a objectiu afavorir la producció sostenible d’aliments en els països de l’àrea mediterrània. Aquesta iniciativa està formada per un consorci d’empreses i universitats d’Israel, Itàlia, Marroc, Turquia i Espanya; liderat per la Universitat de Barcelona (UB) i amb la participació dels professors de l’EUSS Dr. José Maria Ruiz i Dr. Llorenç Servera. Els alumnes podran participar-hi amb el TFG i fer estades en algun dels països vinculats.

També lligat a aquest àmbit, del 5 al 10 de febrer l’Ignasi Florensa, professor de l’EUSS, va participar en l’11è Congrés Europeu de Recerca en Educació Matemàtica Cerme11, que va tenir lloc a Utrecht (Països Baixos). El docent va participar en el grup de treball 14 sobre educació matemàtica universitària i va presentar una ponència sobre l’evolució de les eines que permeten dissenyar, implementar i analitzar recorreguts d’estudi i investigació (REI). L’estudi incloïa l’anàlisi dels REI implementats des del 2008 en diverses institucions universitàries i es podrà consultar en les actes del congrés que es publicaran a l’abril.