Mobilitat OUT del PAS IW2019EKU

La setmana del 8 al 12 d’abril, l’Eszterházy Károly University (Eger, Hongria) va organitzar la International Week 2019 (IW2019EKU), sota el títol “Internationalisation at Home.

Va acollir més d’una trentena de membres de personal docent i no docent de diversos països europeus i asiàtics, com Finlàndia, França, Grècia, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Turquia, Ucraïna, Kazakhstan, Indonèsia, etc. L’Olga Vendrell, responsable de qualitat i membre de l’àrea TIC de l’EUSS, va ser una de les participants.

El programa de la setmana combinava seminaris i debats sobre el tema principal, sessions de treball per col·lectius, estones per al networking, activitats culturals i lúdiques. Tot sota l’atenció i amabilitat dels membres del servei de relacions internacionals de la universitat organitzadora.

Dins de les sessions de treball específiques, l’Olga Vendrell es va poder reunir amb l’Attila Farkas, responsable de qualitat de la universitat organitzadora, per compartir i debatre temes d’interès comú.

Reunió dels responsables de qualitat Attila Farkas (EKU) i Olga Vendrell (EUSS)

Quant a les activitats culturals, cal destacar el descobriment de la biblioteca barroca de l’arxidiòcesi (s. XVIII) que s’amaga a l’interior de la seu principal de la universitat, la visita al museu del pintor hongarès de frescos més important de la història, Takáes István, la visita a la ciutat Mezőkövesd (patrimoni cultural de la humanitat per la UNESCO) o un concert de coral i música clàssica interpretats per estudiants de la mateixa universitat.

Participants de la IW2019EKU en la visita al museu Takáes István