David Poyatos, membre del Servei de Recepció, es queda a casa

Seguim amb la secció #JoEmQuedoACasa

Descobreix com el personal de l’EUSS s’adapta a la docència virtual i al teletreball. Avui parlem amb David Poyatos, membre del servei de recepció, per saber com porta el confinament i les noves mesures que ha adoptat per adaptar-se al teletreball.

Quin servei ofereixes a l’EUSS?

Ofereixo tres serveis. Per una banda, sóc membre del servei de Recepció, donant atenció telefònica, per l’altra, a Qualitat, treballant per la millora continua dels nostres processos i, finalment, a Promoció i Comunicació, ajudant en diverses tasques  per promocionar l’EUSS.

Com t’has adaptat al teletreball? Quines eines utilitzes?

M’he pogut adaptar molt bé, tot i que compartim a casa la mateixa eina tant per treballar la meva dona i jo, com la meva filla per estudiar.

Treballo amb l’ordinador i em permet disposar pràcticament de les mateixes eines que a la Universitat, tot i que trobo a faltar el tracte proper amb els companys i companyes i els i les alumnes.

Quin consell donaries als alumnes?

El meu consell és que tots i totes siguem responsables amb aquesta situació, pensar en els altres i ho podem fer d’aquesta manera “#joemquedoacasa”. Els que tenim fills petits a casa aprenem cada dia del seu exemple.

Recomana un passatemps per aquest període de confinament (aficions que es poden fer des de casa, una sèrie, una pel·lícula, un llibre, etc.).

Evidentment, ara que disposem de més temps, recomano poder continuar o agafar aquell  passatemps o hobby que ens agrada, aquella sèrie o llibre que ens emociona. A mi m’agrada fer maquetes i també estic aprofitant a tornar a llegir amb la meva filla els còmics de Tintin. Pel que fa a sèries, ara estem veient  “Picard” de ciència-ficció.