Maite Gregorio, estudiant de l’EUSS, es queda a casa

Seguim amb la secció: #joemquedoacasa

Avui parlem amb Maite Gregorio, estudiant d’enginyeria a l’EUSS, per saber com s’ha adaptat a la docència virtual.

– Quin grau estudies a l’EUSS? A quin curs estàs? 

Estic estudiant el doble grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica i Enginyeria Mecànica, i actualment estic a 4t, cursant alguna assignatura de 3r.

– Com t’has adaptat a la docència virtual? Quines eines trobes més útils i us faciliten l’aprenentatge?

Al principi em va costar bastant adaptar-me. El fet de fer les classes virtuals i no poder tenir la mateixa comunicació amb els professors…, era molt complicat, sobretot a l’hora de fer les pràctiques. Però, a poc a poc vaig anar adaptant la manera d’estudiar a la situació que estem vivint.

El més útil que he trobat fins ara per facilitar l’aprenentatge han estat uns PWP amb àudios que ens han penjat a l’assignatura d’Estructures, i és més o menys com estar a classe a la universitat. Tot i que trobo a faltar poder fer la part pràctica de les assignatures als laboratoris de l’EUSS.

– Quin consell donaries als teus companys per poder estar al dia de les assignatures?

És complicat donar algun consell perquè jo mateixa encara estic acabant d’adaptar-me a estudiar així, però el més important és mirar els diferents calendaris i llegir el temari previ a la classe, així si tens cap dubte, a l’hora de fer el Meet de la classe amb el professor pots preguntar en el moment i no ho deixes per més endavant.

El més important és marcar-te un horari pel dia a dia i tenir clares quines són les hores que dediquis a l’estudi, ja que el risc d’estudiar telemàticament és no dedicar les mateixes hores que quan estudies presencialment.

– Recomana un passatemps per aquest període de confinament (aficions que es poden fer des de casa, una sèrie, una pel·lícula, un llibre, etc.) 

El meu passatemps per aquests dies és seguir en contacte amb els equips de bàsquet dels quals formo part, anar fent diferents activitats amb ells, veure sèries i estar amb la família més del que puc durant el curs escolar. En resum, no deixar de banda la vida social.