L’EUSS participa en la Fira Campus Virtual

Del 20 al 24 de maig va tenir lloc la Fira Campus Virtual, una plataforma digital, impulsada per Fira de Barcelona, que substituïa el Saló de l’Ensenyament i el Saló Futura, que no s’havien pogut celebrar a causa de la pandèmia del Covid-19.

Aquesta iniciativa tenia l’objectiu d’orientar el futur professional dels joves i estudiants i fer-los coneixedors de l’àmplia oferta acadèmica per al curs 2020-2021 de batxillerat, graus universitaris, estudis superiors, estudis artístics, formació professional, així com de màsters i postgraus.

La plataforma va comptar amb la participació de centres formatius, tant públics com privats, entre ells l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià que va comptabilitzar més de 300 visites en el seu estand virtual, totes elles interessant-se pels graus en enginyeries industrials, inclòs el grau en enginyeria d’automoció que s’oferirà per primer cop el curs que ve.

Aquesta edició virtual i interactiva posava a disposició dels assistents un xat online perquè els assessors poguessin solucionar qualsevol dubte i orientar als futurs estudiants.

Durant els pròxims 2 mesos la pàgina web firacampusvirtual.com romandrà activa per poder seguir consultant tota la informació i contactar amb els expositors.