L’EUSS acull el 5è Fòrum d’Infraestructures de Recàrrega i Vehicle Elèctric

El dimarts 20 de febrer, l’EUSS va acollir la 5a edició del “Foro de Infraestructuras de Recarga y Vehículo Eléctrico” (FIRVE) organitzat per la “Sociedad de Técnicos de Automoción” (STA).

Jose Manuel Barrios, president de la STA, va inaugurar la sessió. A continuació, el Dr. Ignasi Florensa, director de l’EUSS va donar la benvinguda a les persones assistents i les va convidar a col·laborar amb l’escola universitària. Per la seva part, Maria Eugènia Gil, cap del Servei de Seguretat d’Instal·lacions de la Direcció General d’Industria va enumerar els reptes que s’han de fer front en el sector.

Al llarg de la jornada, més de 80 professionals del sector del automòbil van assistir a una edició que va ser tot un èxit de participació, el que demostra que la mobilitat elèctrica és un mercat amb molt d’interès.

La jornada va tenir una primera part on les diferents institucions van explicar la normativa, situació actual i plans de futur per millorar i ampliar la infraestructura de recàrrega elèctrica. Després, representants de diferents empreses van presentar els seus avanços tecnològics relacionats amb la mobilitat elèctrica i acte seguit, va tenir lloc una taula rodona sobre tecnologia d’autobusos elèctrics i bateries. La jornada va acabar amb una sessió sobre equipament, control i gestió operativa.

Durant el fòrum, l’equip de formula Student de l’EUSS va tenir l’oportunitat de presentar el seu projecte a l’auditori. Els membres de l’equip  van rebre les persones interessades en el projecte al laboratori 01, on els van mostrar com evoluciona el nou monoplaça elèctric.