V Seminari de Bones Pràctiques en Avaluació per Competències

El divendres 6 de novembre el Cap d’estudis Víctor Gallardo va assistir com a ponent representant l’opinió dels líders acadèmics, en el “V Seminari de Bones Pràctiques en Avaluació per Competències: la perspectiva de les primeres promocions de graduats”, que es va desenvolupar a la Sala d’Actes del Palau de les Heures, recinte Mundet, de la Universitat de Barcelona.P1040136
Durant els últims dos anys i mig l’EUSS ha col·laborat amb el Grup de Recerca Consolidat Laboratori de Mitjans Interactius i del Departament de Didàctica i Organització Educativa de la Universitat de Barcelona (projecte I+D+I-EDU2012-32766 del MICIN), amb el lideratge de la Dra. Elena Cano i com interlocutora la Dra. Georgeta Ion, entre d’altres membres de l’equip investigador. Es vol fer extensiu l’agraïment a tots els alumnes i professorat de l’EUSS que ha pogut participar en tot aquest procés de recerca.P1040114

Al seminari van participar diferents experts i han intervingut diverses universitats a nivell espanyol, amb la ponència de representants d’altres col·lectius: l’alumnat, el professorat, els líders acadèmics, els empleadors i els experts. Es va parlar del paper que la universitat assumeix a l’hora d’avaluar les competències: específiques i transversals. Sobretot pel que fa a les transversals, característica important per a un enginyer graduat, a on s’està posant grans esforços per anar avançant en aquesta línia. Es van dir i aportar aspectes i experiències molt interessants per ajudar a anar consolidant la tasca de les facultats. A l’EUSS estem en una bona posició, però queda encara molt camí per recórrer, a on els esforços del professorat està en la línia de crear un manual de bones pràctiques que faciliti l’adquisició i avaluació de les competències transversals.P1040097

Al següent enllaç es pot veure el programa i ponents participants del “V Seminari de bones pràctiques“.