Aigua localitzada pel Projecte Solidari d’Alumni EUSS a Burkina Faso (3a part)

El Projecte Solidari d’Alumni EUSS a Burkina Faso està d’enhorabona, i és una esperança per als infants de Kouba, perquè finalment (i en la darrera oportunitat) s’ha trobat AIGUA!!!

Així és, ja s’ha trobat aigua, una gran notícia plena de joia per a tots. Un gran repte i un objectiu clar, l’esperança per als infants s’està fent realitat. S’ha treballat amb un esforç constant a la recerca de l’aigua, mesurant terreny i perforant diferents zones. El primer intent va ser negatiu, però es continua sense perdre els ànims.empresa aigua

Amb el suport d’un saurí s’arriba a 81 metres de profunditat però no hagut sort. S’ha de continuar, cal tot el suport de persones, maquinària, tecnologia etc. S’ha de seguir caminant cap a l’objectiu, fent contactes buscant ajut i més suport.1690309_1663066740627403_861642502850265926_n

Un cop sobre el terreny i amb els suports aconseguits,  tant com de persones i fins i tot  d’una empresa  (geòlegs i sauris) per ajudar a la troballa del gran tresor,  es torna a perforar… Set cops i a la vuitena ja es podia cridar; JA TENIM AIGUA!!! Amb alegria pau i satisfacció plena, per la feina ben feta i la gran recompensa. BARAKA!!! A partir d’ara s’ha de començar a emmagatzemar l’aigua…Ja tenim aigua

ENHORABONA!!! Pel treball, l’esforç, la perseverança, d’un gran equip humà.

Si voleu saber tots els detalls de la troballa de l’aigua podeu consultar el Facebook Projecte solidari alumni Euss