XX Internacional Conference on Solid Compounds of Transition Elements (SCTE) Zaragoza

Dels dies 11 al 15 d’abril la professora de l’EUSS Elena Bartolomé, va participar en el  XX International Conference on Solid Compounds of Transition Elements (SCTE) que es va celebrar al Paraninf de la Universitat de Saragossa, on va presentar una contribució (“Tuning the magnetic moment of Fe-phtalocyanines by oxygen dosing”), en el camp del Magnetisme Molecular sobre superfícies.42_Congres_Bartolome_SCTE_Abril2016

Aquest treball és una col·laboració entre l’EUSS, el Instituto de Ciencia de Materiales de Aragón (ICMA-CSIC), la Università de Padua, el  ICN2 de Barcelona i el Sincrotró ALBA. El congrés celebrava la seva XX edició i va congregar a 220 científics.

Us adjuntem un enllaç amb més informació.