9a edició del dimecres de la ciència: Smart Grids i Síntesi Química Eficient

El darrer dimecres 18 de maig va tenir  lloc una nova edició dels “Dimecres de la Ciència”, en la que dos investigadors de la EUSS van explicar les seves recents aportacions.

La primera xerrada va estar dedicada a la “Gestió del Smart Grids”, a càrrec de Carlos Pellitero, professor de l’EUSS que actualment realitza la seva Tesi Doctoral a la UPC en aquest tema.IMG_20160518_121457

La segona va versar sobre “Eficiència química en síntesis química i aplicacions”, a càrrec del Dr. Carles Luque, qui recentment ha començat a col·laborar amb l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB), per investigar la síntesi de complexos moleculars que es puguin adherir en bio-superficies.IMG_20160518_124252

Així mateix es va fer l’entrega del premi al guanyador del concurs FotoEUSS