Congrés de Matemàtica Educativa en Línia

Els professors Elena Bartolomé i Ignasi Florensa, van ser convidats juntament amb la Marianna Bosch (IQS) i Josep Gascón (UAB) a donar la xerrada plenària inaugural del 2º Congreso Internacional de Matemática Educativa en Línea, que va tenir lloc del 10 al 21 d’octubre. El congrés organitzat per l’Instituto Politécnico Nacional de México va comptar amb la participació de més de 150 participants de països llatinoamericans, europeus i dels Estats Units d’Amèrica.

La comunicació, titulada El enfoque epistemológico en la formación de ingenieros, presenta diversos aspectes relatius al disseny i anàlisi de processos d’estudi així com la necessitat de replantejar el coneixement a ensenyar per a superar dificultats didàctiques existents. Concretament, els Recorreguts d’Estudi i Investigació que s’han dut a terme a l’EUSS en les assignatures de Resistència de Materials i Mecànica dels Medis continus van ser presentats detalladament.

screenshot-www-youtube-com-2016-12-14-17-41-35Us deixem un vídeo de la comunicació.