Celebració del claustre de l’EUSS

El passat dimecres 20 de juny es va celebrar a l’EUSS la tercera reunió del Claustre del curs 2017-2018.

La reunió va començar amb un primer bloc dedicat a l’informe de direcció presentat per Andreu Moreno, director de l’EUSS. Es va informar que en la reunió del patronat del mateix dia 20 de juny es presentava un primer esborrany de les línies del nou Pla estratègic 2018 – 2021.

A continuació es va explicar que el departament d’Organització Industrial passava tenir com a cap en Miquel Àngel Amer i com a adjunt al cap de departament Alfonso Hernández; Ja s’havia rebut informe final favorable d’AQU del Grau Enginyeria Energies Renovables i Eficiència Energètica, per tant ja es disposa l’autorització de l’agència de qualitat per començar el setembre del 2019; en aquest moment s’està  acabant d’elaborar la documentació i revisió dels graus en el SIQ; com ja és habitual en aquest claustre es van informar de les dades d’assistència a les accions de promoció.Finalment es va informar que el P. Alexandre Damians ha rebut un nou encàrrec del Rector Major i deixarà  de ser el cap de Pastoral a l’EUSS. Andreu Moreno li va agrair l’aportació molt significativa realitzada en aquests deu anys de col·laboració. Alexandre Damians es va mostrar també molt agraït i satisfet per haver pogut estar a l’EUSS.

La reunió del Claustre va tenir un segon bloc dedicat íntegrament al nou Reglament General de Protecció de Dades, en César Latorre, cap de l’Àrea de les TIC, va informar al Claustre  en què consisteix la nova llei i quines implicacions té en els processos que es realitzen a l’EUSS, on es tracten dades personals.