Visita de la Coordinadora de la Red IUS RECAL a l’EUSS

El dimecres 7 de juliol vam rebre la visita a l’EUSS de la Dra. Monica Huerta, professora de la Universitat Politècnica Salesiana de l’Equador i Coordinadora General de la Xarxa IUS d’Electrònica (RECAL).

L’EUSS forma part de la xarxa d’internacional d’Institucions Salesianes d’Educació Superior (IUS). En el marc de l’IUS, s’han constituït diverses xarxes acadèmiques per fomentar la col·laboració entre centres salesians en diversos àmbits de recerca, com ara l’Electrònica, l’Educació, les Xarxes Intel·ligents i la Interculturalitat. En els últims mesos, el departament de Recerca ha gestionat l’adhesió de l’EUSS a totes aquestes xarxes.

La Dra. Monica Huerta, Coordinadora general de la Red IUS d’Electrònica (RECAL) va ser rebuda per la Cap de Recerca, la Dra. Elena Bartolomé i el Director de l’EUSS, el Dr. Andreu Moreno en la seva visita a l’EUSS.

En la seva visita, la Dra. Mònica Huerta va explicar els diversos projectes de la Red IUS RECAL. En particular, va informar de les activitats que es porten a terme dins d’un projecte CYTED al voltant de dos grans eixos temàtics: l’eficiència energètica dels sistemes de mobilitat urbana a Iberoamèrica, i la transició de PIMES a la indústria 4.0 amb tecnologia de baix cost.