“No siguis tu mateix”, una nova formació pel personal

La primera formació pel personal de l’EUSS es va desenvolupar el passat dimecres 25 d’octubre amb l’objectiu d’aprofundir en la realitat, inquietuds i interessos del jovent, i va anar a càrrec del filòsof Eudald Espluga, autor de “No siguis tu mateix”, tot cercant el qüestionament de l’individualisme hiperproductiu i emprenedor.

L’Eudald Espluga és un assagista i periodista cultural que l’any 2021 va publicar el llibre “No seas tu mismo. Apuntes sobre una generación fatigada”, on fa una reflexió crítica sobre la generació millennial i va crear un mapa de retalls d’una generació fastiguejada i sobreexposada als discursos d’autosuperació personal, que ha viscut com el capitalisme digital se li ficava sota la pell.
Estaven convocats els membres del professorat i del personal d’administració i serveis per conèixer els aspectes generacionals de la joventut que omple les aules del centre universitari.