Entrevista radiofònica a l’Espai Ciència de La República Santboiana

El passat dimecres 3 d’abril, pel matí, el Dr. Ignasi Florensa va ser entrevistat a l’ “Espai de la Ciència” de La República Santboiana de Ràdio Sant Boi, convidat per parlar de la seva nova tasca de director iniciada al passat mes de setembre de 2023, i estava acompanyat pel Joan Ramon Molero, dels serveis interns de Qualitat, i Promoció i Comunicació.

Diverses van ser les temàtiques plantejades, com ara la nova fita encomanada per dirigir una escola universitària d’enginyeria en un entorn on es necessitaran incorporar 200.000 enginyers i enginyeres els propers deu anys i la manca de vocacions cap als estudis científics i tecnològics, així com també qüestions de recerca com la que desenvolupa com a membre del TAD, així com les experiències en mobilitat i col·laboració entre universitats amb els projectes BIP.

Projectes com l’emprenedoria i el treball en equip entre estudiants amb l’equip EUSS MotorSport; la proposta Let’s Go Engineering per trencar estereotips, especialment entre les noies, i despertar l’interès per la enginyeria; i el repte solidari de l’UniRaid 2024 van ser també temes de l’entrevista.

Podeu escoltar l’entrevista en aquest enllaç Ivoox