Conferència del Dr. Ignasi Florensa al Center for Science and Mathematics Education de la University of Southern Mississippi

El Dr. Ignasi Florensa va participar el dia 27 d’abril amb una conferència online dins el programa de Spring 2024 STEMed Speaker Series organitzat pel Center for Science and Mathematics Education de la University of Southern Mississippi.

La ponència va començar explicant els principals trets del marc teòric de la Teoria Antropològica del Didàctic (TAD) que s’ubica en el programa d’investigació epistemològic de la didàctica. A continuació es va mostrar el dispositiu dels recorreguts d’estudi i investigació com a eina per desenvolupar processo de modelització acompanyats d’exemples que han estat dissenyats i desenvolupats pel grup d’investigació des del 2005 en totes les etapes d’educació, des d’infantil (estudiants de 3-5 anys) fins a graus i màsters universitaris.

Aquest espai ha servit per intercanviar i compartir experiències en l’àmbit de les matemàtiques i l’enginyeria amb estudiants i investigadors d’Estats Units i d’Europa.