Reunió estatal de socis FIRST LEGO League Spain i trobada d’entrenadors i voluntaris de la FLL Barcelona EUSS

Els passats dies 5 i 6 d’octubre, en Cèsar Latorre i en Joan Ramon Molero, com a responsables de la #FLLBCN_EUSS, van participar en una nova reunió estatal de socis de la FLL Spain. En aquesta ocasió s’ha celebrat a la “Ciutat de l’Aigua”, un espai cedit per l’empresa Suez, donat que el proper repte anirà sobre la gestió de l’aigua sota el nom de #HydroDynamics i que ells són els partners temàtics. Per presentar les diferents seus de tornejos FLL, cadascuna d’aquestes havia de fer un pòster responent a uns quants ítems genèrics, com ara: nom, territori, expectatives de participants de la pròxima edició, i referent a la passada edició, fita màxima i millor experiència.

Aquest any 2018, a l’EUSS tornarem a muntar la carpa al pati de l’escola i les dates previstes estan establertes per al cap de setmana del 17 i 18 de febrer, amb 20 equips per jornada, incrementant-ne en 4 més per jornada respecte a l’any anterior i assolint la xifra de 40 equips en total.

L’EUSS va realitzar la seva primera FLL l’any 2013 amb el repte #SeniorsSolutions, amb la participació de 24 equips en dues jornades, i l’any 2016 va arribar a fer 64 equips de la FLL i 48 equips de la FLL JR. Aquest febrer de 2018, farem la nostra 6a FLL i seran els nostres 11è i 12è esdeveniments de FLL.

També en relació amb el torneig, el passat dimecres 29 de novembre es va celebrar a l’auditori de l’EUSS la reunió d’entrenadors i voluntaris de la 6a edició @FLLBCN_EUSS.

La professora Iria Fraga s’estrena com a coordinadora de voluntaris i el professor Carlos Luque com a cap de jutges, i repeteixen el Salvador Bernadàs com a cap d’àrbitres i el Cèsar Latorre com a cap de materials, tots ells professors de l’EUSS.