Reunió estatal de socis de la FLL Spain i sessió d’entrenadors de la FLLBCN_EUSS

En Cèsar Latorre i en Joan Ramon Molero, com a responsables de la #FLLBCN_EUSS, han participat durant els dies 4 i 5 d’octubre en una nova reunió estatal de socis de la FLL Spain. S’ha celebrat novament a la “Ciutat de l’Aigua”, un espai cedit per l’empresa Suez, encara que aquest any el repte no anirà com l’anterior sobre la gestió d’aquest element vital. En aquesta edició, sortim a l’espai amb el nom #IntoOrbit. Comptem amb el Sr. Pedro Mier, de Mier Comunicaciones, com ambaixador temàtic, que va fer una xerrada als socis.

Des de l’EUSS, procedirem com en les edicions anteriors de 2017 i 2018 i tornarem a muntar la carpa al pati de l’escola. Les dates previstes són el cap de setmana del 16 i 17 de febrer, amb 20 equips per jornada, mantenint la xifra assolida (i força consolidada) de 40 equips en total.

L’Escola va fer la seva primera FLL l’any 2013 amb el repte #SeniorsSolutions, amb 24 equips en dues jornades, i l’any 2016 es van arribar a fer 64 equips de la FLL i 48 equips de la FLL JR. Aquest febrer de 2019 farem la nostra 7a edició, i seran els nostres 13è i 14è esdeveniments del projecte.

També vinculat a aquesta competició educativa, el passat 8 de novembre es va celebrar a l’aula AT00 de l’EUSS la reunió d’entrenadors d’aquest nou any de @FLLBCN_EUSS. Es va poder gaudir de l’explicació del repte #RoverRuckus de la FIRSTTech Challenge #FTC a càrrec de l’Olivia de la FLL Spain.

A més, es va comptar amb la presència del Sr. Francesc Gòdia, responsable de la Planta Pilot MELISSA, que va explicar la seva tasca de recerca en aquest projecte a l’espai. Els membres de l’organització de l’EUSS (en César Latorre, en Joan Ramon Molero, l’Olga Vendrell i el Mini Reporter) van estar presents a la reunió. El cap d’arbitres, el Salvador Bernadàs, va explicar les missions del joc del robot, #RobotGame.