Representació al concurs interuniversitari de Siemens i entrega del programa Simaris a l’EUSS

Els  estudiants de l’EUSS de 3r del Grau d’Enginyeria Elèctrica, Òscar Llorens i David Vizcaíno, han conformat un dels 8 equips finalistes per participar a la final del concurs universitari de Siemens en el desenvolupament de projectes elèctrics, d’entre 40 equips d’altres universitats arreu l’estat. Com a repte havien d’utilitzar el programa SIMARIS Design per dissenyar i verificar la idoneïtat de les instal·lacions d’un hospital.

El passat 12 de febrer, els dos membres van participar en la celebració de la fase final a Tres Cantos (Madrid), acompanyats pel seu tutor i professor, el J. Víctor Gallardo. Amb una última fase molt disputada i emocionant, l’equip guanyador va ser “Los Asíncronos” de la Universitat Politècnica de València. Felicitem els estudiants de l’EUSS per ser finalistes d’aquest gran concurs de Siemens. A més, volem agrair a Siemens tota l’atenció i bon tracte rebuts, i alhora és un plaer poder participar en iniciatives com aquesta que permeten apropar el món professional al món acadèmic, facilitant l’ús de programes de disseny i càlcul de línies i circuits elèctrics. 

En línia amb aquest esdeveniment, el passat dijous 7 de març l’EUSS va rebre la visita de Siemens, en representació del Sr. Francesc Valls (Delegat Regional Division Energy Management a Catalunya), i de Montse Mir, antiga estudiant de l’EUSS. Ambos membres van fer entrega del programa de disseny elèctric Simaris Design 9 Professional, per tal de treure-li profit a les pràctiques del Grau en Enginyeria Elèctrica.