9a edició del Dimecres de Ciència

El darrer dimecres 18 de maig va tenir  lloc una nova edició dels “Dimecres de la Ciència”, en la que dos investigadors de la EUSS van explicar les seves recents aportacions.

La primera xerrada va estar dedicada a la “Gestió del Smart Grids”, a càrrec de Carlos Pellitero, professor de l’EUSS que actualment realitza la seva Tesi Doctoral a la UPC en aquest tema.

RECERCA1La segona va versar sobre “Eficiència química en síntesis química i aplicacions”, a càrrec del Dr. Carles Luque, qui recentment ha començat a col·laborar amb l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB), per investigar la síntesi de complexos moleculars que es puguin adherir en bio-superficies.

A més, dels dies 6 al 10 de juny, el professor de l’EUSS Jordi Cruz, va participar en el Congrés Internacional de Quimiometria, Chemometrics in Analytical Chemistry que es va celebrar al World Trade Center del port de Barcelona.

RECERCA2En Jordi Cruz va presentar una contribució sobre “Mètodes ràpids per a la determinació de la qualitat de productes de tomàquet”. En la seva XVI edició, el congrés va congregar més de 250 especialistes de tot el món.