L’EUSS, present a una nova edició del Saló Internacional de la Innovació

Del 4 al 6 de maig de 2017 a La Farga de l’Hospitalet es va celebrar el saló internacional de la innovació “Innova Barcelona” que va comptar amb més de 1.500 visitants i va donar a conèixer més de 200 projectes innovadors, representant una àmplia varietat de sectors com salut i medicina, indústria, energia i sostenibilitat, entre d’altres.

Entre els expositors debutants van participar l’Institut Nacional de Tècnica Aeroespacial (INTA), el National Institute for Research and Development in Enviromental Protection de Romania, Tinkerers Lab, Servocad i Bask-up.

Va haver-hi diverses sessions de debat i conferències que van posar l’accent en les possibilitats de finançament que tenen les pimes, els emprenedors i les start-ups, així com la interacció entre els assistents i expositors en dues sessions de “networking”.

Dins del marc del Saló també s’hi va celebrar el certamen “Eureka” de reconeixement als millors projectes presentats, i en el que l’EUSS va ser-hi representada pel nostre professor i director del Màster DOI el Dr. Xavier Gallardo com a membre del jurat.