Acte de graduació de la 21a promoció d’Alumni de l’EUSS i 1a Trobada d’exalumnes del Grau i de l’ETI de Mecànica

La 21a promoció d’Enginyers de l’EUSS i la 9a de Màster de l’EUSS van celebrar el seu acte de Graduació el passat dijous 16 de novembre a la tarda. La promoció estava formada per un total de 100 graduats, provinents de les diferents especialitats dels graus d’enginyeries industrials, i 16 del Màster en Direcció i Organització Industrial.

Els graduats havien estat convocats abans de l’acte acadèmic per assistir a un comiat per part del coordinador de Pastoral i del responsable d’Alumni, i per rebre la insígnia d’Antic Alumne i un llibre amb la biografia de Don Bosco. Posteriorment, van anan a fer-se la foto de grup amb tots els membres presents de la promoció.

El director de l’EUSS, el Dr. Andreu Moreno, va conduir l’acte acadèmic i va donar la paraula al responsable d’Alumni, el professor Joan Yebras. La padrina de la 21a promoció va ser la Sra. Olga Vendrell, responsable del Servei Intern de Qualitat de l’EUSS, qui també va oferir unes paraules a tots els presents.

Durant l’acte, es va fer el lliurament d’un record al personal de l’EUSS. En aquesta ocasió va ser per a dos professors, la Dra. Iria Fraga i el Dr. Pablo Genovese. Posteriorment, es va fer entrega dels diplomes a tots els graduats. També es va procedir al lliurament de premis als estudiants amb millors qualificacions de l’EUSS: Albert Cot Guañabens i Aaron del Pino Castillo (premi al millor TFG), Joan Margalef España (millor TFG d’emprenedoria), Alícia Martín Miguel (premi al millor expedient dels graus), i Susan J.Hurtado Valoyes (millor expedient del màster). De la mateixa manera, es va fer una menció especial per a tots els millors expedients de cada especialitat, que van ser: Albert Cot Guañabens (GEIA), Alícia Martín Miguel (GEL), Daniel Prats Sisquella (GME) i Gemma Tomás Morató (GOI). L’Alícia Martín, en representació de tota la promoció, va adreçar unes paraules d’agraïment en nom de tots els graduats.

L’acte va finalitzar amb un missatge de cloenda per part del Dr. Josep Ros, vicerector de Programació Acadèmica i de Qualitat de la Universitat Autònoma de Barcelona. La música en directe va anar a càrrec del grup “Àtic 4a”, veus de l’Alba Pizà i l’Anna Bohigas, que ens van acompanyar interpretant diverses peces. Podeu veure la resta de fotos a la galeria de la nostra Intranet.

Passant als antics Alumni de l’EUSS, el passat dijous dia 5 d’octubre es van trobar al laboratori AE01 més de 20 exalumnes de mecànica de l’EUSS. La trobada tenia un objectiu doble: d’una banda, retrobar-se amb els antics companys de promoció i compartir experiències; i, de l’altra, recollir la satisfacció dels exalumnes amb la seva formació i identificar mancances i tecnologies emergents en els diversos sectors on treballen.

La trobada va ser molt profitosa i els exalumnes van treballar per grups per tal d’identificar punts forts i febles de la formació rebuda i fer una posada en comú de les mancances detectades en els nous titulats, així com de les tecnologies emergents. Els resultats de la jornada van ser reveladors: es va posar de manifest que les fortaleses i debilitats de la formació de l’EUSS eren compartides entre la majoria de participants. A més, les tecnologies emergents identificades pels exalumnes van coincidir plenament amb aquelles esmentades en la xerrada de formació “Tecnologies emergents en el MWC”.

Tant els organitzadors com els exalumnes van quedar molt satisfets de l’experiència i es van comprometre a repetir-la amb l’objectiu que la revisió dels graus iniciada aquest curs sigui la més profitosa possible.