Visita de la Rebeca Sala de l’empresa Lovato Electric

El passat dimarts dia 9 de gener, l’EUSS va rebre la visita de l’alumni Rebeca Sala,  d’ETI, especialitat en electricitat.

Actualment la Rebeca està treballant a l’empresa, Lovato Electric – Energy and Automation, i va fer una aportació de materials per a pràctiques de laboratoris i documentació, per contribuir amb la formació dels estudiants dels Graus d’Enginyeria Electrònica i Automàtica i d’Enginyeria Elèctrica de l’EUSS.

L’empresa Lovato Electric, d’origen italià, es caracteritza per la seva dedicació al disseny i fabricació de components elèctrics de baixa tensió per a aplicacions industrials. Oferint una extensa varietat de productes homologats, entre d’altres: mesuradors d’energia, arrencadors suaus, seccionadors en càrrega, reguladors automàtics de correcció del factor de potència, unitats de control per grup electrogen, disjuntors magneto-tèrmics, contactors, polsadors, interruptors de paquet, finals de carrera i multímetres digitals.Agrair a l’empresa Lovato Electric i a la Rebeca Sala per la seva contribució.