Cloenda JPiT i Premis SiT

premis SIT alumnesEl centre Salesians de Sant Vicenç dels Horts va acollir, el passat 22 d’abril, la cloenda de les 12es Jornades Professionals i Tecnològiques (JPiT), organitzades amb l’objectiu de reflexionar sobre la formació aplicada al món de l’empresa. Durant la jornada es va realitzar una taula rodona que va comptar amb la presència d’Oriol Junqueras, Alcalde de Sant Vicenç dels Horts i President d’ERC; César Molins, president d’AMES; Eva Aguiló, directora de Salesians Sant Vicenç dels Horts; i el jove emprenedor Salvador Díaz.

Durant l’acte, també va tenir lloc la 8à edició del lliurament dels Premis Salesians Illa Tecnològica (SIT), que integra la formació professional, ocupacional i continuada de les Escoles Salesianes de Catalunya i als millors treballs de fi d’estudis. En el cas dels alumnes de Batxillerat es destaca el millor Treball de Recerca, mentre que entre els alumnes de l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià, es premia el millor projecte de Final de Carrera.

En aquesta edició, el premi ha estat per Joan Morral Ventura, enginyer tècnic industrial electrònic, amb el projecte ”LabVAL: Laboratori virtual de valoracions àcid base”, dins de l’especialitat d’Electrònica Industrial i tutoritzat pel professor Miquel Àngel Amer Boixareu.