Visita a diferents empreses

2014-12-18 20.52.17Com és habitual, els alumnes de l’EUSS han visitat diferents empreses vinculades a la seva formació. Així, els alumnes de l’assignatura optativa “Gestió i Tècniques de Manteniment” de 4t curs d’Organització Industrial han pogut veure in situ com es treballa a l’interior d’Ascell Sensor, empresa dedicada a la producció i venda de cèl·lules de càrrega per aplicacions industrials. Mentrestant, els alumnes de l’optativa “Enginyeria de Producte i Procés” van fer una sortida a la planta que la multinacional Puig, dedicada als sectors de la perfumeria, cosmètica i moda, té al carrer Potosí.

AECOC Lab i Mecanizados Joan Bonastre han estat altres de les empreses que han rebut la visita dels alumnes de l’optativa “Gestió de la Cadena de Subministrament” de 4rt curs d’Organització Industrial i dels de l’assignatura “Enginyeria del Mecanitzat” de 4t curs del grau d’Enginyeria de Mecànica, respectivament.

20141217_125438De la seva banda, els alumnes de segon curs del grau d’enginyeria en d’organització industrial van visitar les plantes de El Prat i Sant Boi de Llobregat de l’empresa Reyde i els alumnes de l’optativa de quart “Gestió de la Cadena de Subministrament” van poder conèixer les instal·lacions de l’operador logístic “Lo-gisfashion”, empresa multinacional líder en l’àmbit del sector tèxtil.

IMG_2302Una altra empresa que ha rebut recentment la visita d’alumnes de l’EUSS ha estat la multinacional catalana del sector de l’automoció FICOSA. Els estudiants de la 7ª edició del Màster en Direcció i Organització Industrial, van van poder veure a peu de fàbrica les diferents línies productives i els detalls del seu avançat sistema de producció.

L’empresa GdES (Grup d’Energies Sostenibles), encarregada de la gestió i manteniment del parc eòlic de les Colladetes al Perelló (Tarragona) d’altra banda va acollir els alumnes de l’assignatura de Centrals Elèctriques i Energies Renovables al parc, fent-los les explicacions pertinents mentre el visitaven.

2014-12-05 16.55.31