Reunió del Consell Empresarial Assessor (CEA)

El passat 9 de juny, a les 7 de la tarda, es va reprendre a l’EUSS les reunions del Consell Empresarial Assessor (CEA) que va participar el 2012 en la gestació del projecte Engineering by doing. L’objectiu de la reunió era definir una revisió del projecte.20130723_EngineeringByDoing

Les empreses convocades van ser: AMES, Aleaciones de Metales Sinterizados, S.A., CIPSA, S.A., ESTABANELL ENERGIA, S.A., GRUPO PREMO, INDUSTRIAS  TEIXIDÓ, ISEE 2007, S.L., SOLID ENGINEERING, SPIN  CONTROLS, S.L., TTA TRAMA TECNOAMBIENTAL, S.L., WETRON AUTOMATIZACIÓN, S.A.
P1070524

A la trobada es va presentar l’evolució del projecte dels del 2012 i a continuació es va obrir un debat sobre com plantejar la revisió a partir d’ara. Seguint les recomanacions dels membres del consell, en aquests moments des de l’àrea Universitat i Empresa s’està definint els detalls per tal de valorar els encerts i identificar aquells espais de millora que ha de permetre millorar el projecte Engineering by doing.