SEAT i Rompal, dos empreses visitades recentment pels alumnes de l’EUSS

Les instal·lacions de SEAT i de Rompal han estat visitades recentment per diversos estudiants de l’EUSS. Unes visites que fomenten els enllaços entre l’alumnat i el món empresarial pel que estan formant-se.

El passat dimecres 20 de maig, una vintena de persones entre professors i alumnes del departament d’Electrònica Industrial van visitar l’empresa Rompal, a L’Hospitalet de Llobregat.

FOTO_ROMPALDurant la visita van tenir l’oportunitat de rebre les explicacions del personal de l’empresa i es va fer molt èmfasi en el disseny de plaques de circuit imprès i com si es fa ben fet es facilita la seva producció de forma automàtica.

A més, Rompal ha cedit força material electrònic per a què els nostres alumnes puguin desenvolupar els seus projectes integrats.

Per la seva banda, l’alumna del grau d’enginyeria en Organització Industrial Alexandra Sáenz, que ha fet una estada d’un any fent pràctiques Engineeringbydoing i el seu Treball Final de Grau (TFG) a SEAT, va convidar a Ignasi Florensa i Joan Ramon Molero a conèixer la planta de Martorell, per a què acabessin de visualitzar in situ les diferents tasques que ha desenvolupat en la seva etapa de pràctiques. La seva tasca principal va ser realitzar estudis en diferents àrees per a l’elaboració de mesures d’optimització del fluxe de Revisió Final del model Ibiza – Línia 1, sobretot centrant el seu TFG fent l’anàlisi del flux de Revisió Final per optimitzar el procés, on es van aconseguir significatius progressos en la gestió.

Foto_SeatVa ser una visita molt intensa, amb una durada de gairebé 3 hores, molt ben planificada, i molt ben acompanyats i guiats en tot moment. Només arribar l’Alexandra els va conduir per totes les instal·lacions que s’havia previst visitar.

Alguns dels espais visitats van ser el taller 1 dedicat a Planxisteria, amb les explicacions del seu RTF, el Sr. J.M. Rincón; el taller 8 i 10 de Muntatges, amb els RTF J.M. Braza i S. Aguado, respectivament; i finalment, el taller 11 de Revisió final, on varem tornar a ser atesos pel Sr. A.J. Molina, gerent del Segment 1.