Taula Rodona: “Encara no ets voluntari”

El passat dimecres dia 1 de març amb el títol d’“ENCARA NO ETS VOLUNTARI” i dirigit per l’Alexandre Damians, es va celebrar una taula rodona que girava en torn del voluntariat. L’objectiu: animar als presents de què visquin l’experiència de ser voluntaris, que omple, enriqueix i dóna molta satisfacció personal.IMG_20170301_123910

Professors i alumnes de l’EUSS hi van participar i també ho van fer les institucions, l’ONG “VOLS” (voluntariat solidari dels Salesians) voluntariat DATE, grup de joves universitaris amb seu a l’EUSS, la  FEDERACIÓ CATALANA DEL VOLUNTARIAT SOCIAL i la FUNDACIÓ MAGONE  (Acció social dels Salesians). Tots ells van animar als presents interessats de què visquin l’experiència de ser voluntaris. Existeixen molts tipus de voluntariat i tots, haurien de sentir la crida que fan tantes persones que passen diverses formes de necessitats.