1a edició d’Activa’t i actua i renovació de l’acord amb PILZ

L’Àrea Universitat – Empresa, seguint amb el seu objectiu d’aproximar diferents realitats del món laboral i industrial als alumnes i antics alumnes de l’EUSS, va reunir el 22 de març a tres empreses que van presentar els seus programes de captació de talent i desenvolupament professional. Aquesta activitat s’inclou dins la iniciativa “Activa’t i Actua”, que té com a propòsit complementar les accions que s’ofereixen al llarg del curs, des de l’Àrea, a l’hora d’oferir espais de trobada en l’àmbit professional.

Les empreses convidades en aquesta ocasió van ser: CT Ingenieros, Simon, S.A. i Coty.

EMPRESES1CT Ingenieros van explicar el seu programa d’inserció al món laboral “CT Potentials” adreçat a alumnes que puguin estar sis mesos en conveni de pràctiques a l’empresa per a continuar com a treballador i desenvolupar una carrera professional, a banda de presentar-se i comentar diferents projectes que estaven desenvolupant; entre ells el projecte en el que està treballant un alumne de Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica de l’EUSS.

Simon, S.A. va presentar el seu projecte “Employer Branding” centrant-se en els dos programes que el formen: “Simon Talent Program” adreçat a estudiants d’últim curs d’Enginyeria amb interès de fer un Màster i “Light Up Your Future”, adreçat a estudiants de Màster amb background en Enginyeria que busquen iniciar una carrera professional en l’àmbit del Màrketing.

Coty per la seva banda, va donar a conèixer el seu programa “Coty Spain Talent Program”, adreçat als actuals estudiants de Grau/Màster d’Enginyeria que estan interessats a créixer professionalment dins el món de la indústria i desenvolupar un pla de carrera local i internacional.

Totes les empreses van destacar l’actitud com un factor clau i determinant per a qualsevol persona a l’hora de créixer professionalment dins l’empresa.

Després de les presentacions, les empreses van rebre els candidats interessats a deixar el seu C.V. i realitzar, també, una petita entrevista personal.

Qualsevol alumne o antic alumne que no pogués assistir a la trobada i vulgui més informació, o fer arribar la seva candidatura a alguna de les empreses participants, pot adreçar-se al Servei d’Orientació i Inserció Professional de l’EUSS.

EMPRESES2Per altra banda, fa uns mesos l’empresa Pilz va visitar l’EUSS per valorar la integració dels materials cedits, en matèria de seguretat en màquines per a la docència amb els estudiants, així com per entrevistar-se amb el professor Francesc Poyatos, Cap del Laboratori d’Automàtica i Robòtica.

De fet, aquest passat mes de febrer va sortir publicada la revista de Pilz, en la que dóna a conèixer la renovació de la col·laboració pel curs acadèmic 2016-2017. Un acord que es va iniciar l’any 2015 amb la cessió de materials i que s’ha anat ampliant, per donar continuïtat a la millora de la formació dels estudiants de l’EUSS i apropar-los a la realitat un cop s’incorporin al món laboral.