Mario Lanza, #AlumniEUSS, seleccionat professor distingit per la Societat de Dispositius Electrònics dels Estats Units

El 25 i 26 de maig de 2019, el professor Mario Lanza va assistir a la reunió del Consell de Govern de l’EDS que es va celebrar a la ciutat de Tarragona, com a nou membre d’aquest selecte grup. Allà va tenir l’oportunitat de coincidir amb experts de primer nivell en el camp dels dispositius electrònics, com el professor Hiroshi Iwai, expert en miniaturització de components electrònics, o el Dr. Meyya Meyyappan, director científic a la NASA. El professor Lanza va ser convidat per donar la seva visió sobre el futur dels dispositius electrònics basats en materials bidimensionals, així com per assessorar-los sobre el desenvolupament de les publicacions i la comunicació del IEEE a Àsia.

El professor Mario Lanza, antic alumne de l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) i actualment professor titular a la Universitat de Soochow (Xina), ha estat recentment seleccionat com a Professor Distingit per la Societat de Dispositius Electrònics (EDS, per les seves sigles en anglès) dels Estats Units. Aquesta societat pertany al prestigiós Institut d’Enginyers Elèctrics i Electrònics (IEEE). El professor Lanza, que a més és l’investigador més jove en rebre aquesta distinció, va ser seleccionat per “contribucions extraordinàries en l’àmbit dels dispositius electrònics basats en materials bidimensionals”. Podeu consultar la llista completa de professors distingits.

Amb aquest reconeixement, el professor Lanza entra a l’elit dels científics que impulsen la investigació en dispositius electrònics fets de materials bidimensionals, i el seu grup de recerca es converteix en un referent en aquest camp de recerca tan competitiu. Podeu consultar més informació actualitzada sobre el seu grup de recerca a LanzaLab.