La Federació d’antigues i antics alumnes de Don Bosco comença el curs amb empenta

El 19 de setembre es va reunir la junta federal de les antigues i antics alumnes de Don Bosco de la Zona Nord a la sala inspectorial de Martí Codolar. La trobada va ser un èxit de participació i de compromís.

Es van proposar novetats per aquest curs: la possibilitat de participar en una lligueta universitària de futbol i una proposta perquè els estudiants puguin acabar el seu Treball Final de Grau amb una experiència de voluntariat a Camerun quan passen a formar part de la comunitat alumni. Una de les activitats que s’organitzarà aquest curs és una visita al museu de Martí Codolar.

Antigues i antics alumnes Don Bosco

A part de les activitats programades, els integrants continuaran la seva tasca habitual d’acompanyament a les escoles salesianes i a les associacions d’antigues i antics alumnes de la zona fent honor al seu lema originari “PRAEIT AC TUETUR” (“et precedeix i et guia”, en relació amb què les antigues i antics alumnes volen tractar els estudiants de les escoles salesianes com si fossin germans petits de qui tenir cura).