Setmana presemestral curs 2020-2021

Com és habitual, durant els dies previs a l’inici de curs, del 14 al 16 de setembre, s’ha celebrat la setmana d’acollida per a l’alumnat de primer curs. Aquesta setmana presemestral, pretén ser una primera presa de contacte amb el món universitari per acompanyar als futurs enginyers i enginyeres.

Durant aquests dies, s’han realitzat diferents accions d’acollida, desdoblades en torns de matí i tarda, entre les quals destaquen: la recepció i benvinguda per part del director de l’EUSS, el coordinador de l’Àrea de Pastoral i del cap d’estudis; la presentació del professorat, dels tutors i tutores, de les assignatures, del departament de l’estudiant, dels membres de la Comissió d’alumnes (CAEUSS). Etc.

També s’ha destinat una sessió a explicar els aspectes més acadèmics, l’accés a la intranet i sistemes informàtics de l’EUSS i el funcionament d’alguns dels serveis de l’escola, com el servei de biblioteca.

A més, s’ha ofert un curs de reforç de fonaments d’enginyeria pel nou alumnat, el qual repassa aspectes bàsics de les assignatures de física i matemàtiques.

Dijous 17 de setembre, s’iniciarà el curs pels i les alumnes de segon, tercer i quart curs.