El Servei de Biblioteca ofereix recursos digitals en línia a través d’Eussternet

El Servei de Biblioteca, seguint la tendència cada vegada més necessària de disposar de la informació en qualsevol lloc i moment, ofereix una plataforma digital de manuals en format electrònic que es pot consultar des dels terminals (ordinadors, tauletes, telèfons mòbils…). Per tal de familiaritzar-se amb la consulta i les possibilitats de la plataforma, el Servei de Biblioteca ha preparat un document – guia d’ús que es troba al mateix espai.

En els pròxims dies estarà disponible la col·lecció de normatives (UNE, ISO) que s’ha adquirit, de la mateixa manera es posaran a disposició tots els treballs de fi de grau i de màster que no estiguin subjectes a confidencialitat. També s’hi afegiran els enllaços a les bases de dades de publicacions científiques WOS (Web of Science) i Engineering Source, a les quals ara s’accedeix des de la web de la biblioteca. Ambdues funcionen per reconeixement d’IPs, això implica que la consulta únicament es pot fer des de les instal·lacions de l’EUSS. Per tant, en cas de confinament, la persona interessada s’ha de posar en contacte amb la Biblioteca per tal que els distribuïdors ofereixin accés des de fora, tal com ja es va fer des del passat mes de març fins al juliol.

Per accedir als recursos dels manuals en línia només cal afegir-se al curs. Per a consultar els manuals és necessari donar-se d’alta a la plataforma VitalSource amb l’adreça de correu electrònic facilitada per l’EUSS. El Servei de Biblioteca espera que aquesta nova eina serveixi com a suport a l’estudi i la docència i es posa a disposició dels usuaris i usuàries per resoldre les seves consultes.

Plataforma de llibres digitals