Balanç Knowledge District

Captura de pantalla 2015-02-04 a la(s) 16.50.50El passat dilluns 10 de novembre, a la Seu del Districte de Sarrià – Sant Gervasi es va presentar el balanç de les iniciatives dutes a terme fins al moment i les que es té previst fer en els pròxims mesos des del Districte de Coneixement.

Dins el marc d’aquestes activitats, l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) va ser la seu el passat 24 de gener de la segona edició de la Micro First Lego League, una iniciativa organitzada pel districte de Sarrià – Sant Gervasi amb el suport de l’EUSS que pretén promoure les vocacions científico-tècniques i els valors a través de la robòtica.

Enguany, el torneig ha passat de la participació de 4 a 9 centres educatius de Sarrià-Sant Gervasi, els equips dels quals van presentar els seus projectes de robot que van acabar competint entre ells.

D’aquests, cinc han estat seleccionats per a participar a la següent fase que els enfrontarà amb escoles de tota Barcelona a la novena edició de la First Lego League BCN, que organitza l’EUSS i tindrà lloc el cap de setmana del 14 i 15 de febrer.

A més, si la superen i són seleccionats, optaran a participar en un concurs de robòtica educativa a nivell estatal i, fins i tot, poden participar a nivell internacional, a St. Louis (USA) o un open europeu.