Xerrades sobre Qualitat

Els tres darrers dimarts (19 i 26 de maig, i 2 de juny) els professors Elena Bartolomé i Ignasi Florensa en el marc de les seves assignatures de Gestió de la Qualitat del grau d’enginyeria en Organització Industrial i de Control de Qualitat del grau d’enginyeria en Mecànica han convidat a profesionals de l’àmbit de la Qualitat per fer un cicle de xerrades.

El primer dimarts en Jordi Caner, Retail Operations Manager de BOPAN els va parlar de la qualitat i gestió en l’àmbit del pa i de la degustació en una petita empresa.

El següent dimarts, Nieves Porcar, Bosch Production System (Lean Manufacturing) Plant Coordinator, els va parlar de la gestió de la qualitat a la planta de Castellet de Bosch de l’àmbit de l’automoció.

P1100377

 

P1100385

Per acabar el cicle de xerrades, els van visitar en Josep Brossa, coordinador de qualitat i la Fina Ferrando, directora d’ESO i Batxillerat dels Jesuïtes del Clot. Tots dos ens van parlar del procés d’acreditació d’una ISO 9001 en l’àmbit de l’educació.

P1100439 P1100446