8a edició dels Dimecres de Ciència

El dimecres 2 de març es desenvolupar una nova sessió dels “Dimecres de la Ciència”, arribant a la seva vuitena edició. En aquesta ocasió el públic assistent va poder escoltar tres xerrades al voltant dels Nous Materials: “Teixits Intel·ligents”, a càrrec del Dr. J. Ruíz (EUSS), “Nuevos semiconductores de GaN/SiC: aplicaciones a la electrónica”, per José Antonio Andrés (R+D Manager CERC Ingeniería) i “Imanes moleculares”, per la Dr. E. Bartolomé (EUSS).

Foto_recercaA continuació es va celebrar la segona reunió del curs del Grup de Recerca, per presentar els pressupostos del 2016 i informar de l’estat de les diverses activitats organitzades per l’Àrea de Recerca de l’EUSS.

Per altra banda, del 25 al 30 de gener el professor Ignasi Florensa va participar al 5è Congrés Internacional sobre la Teoria Antropològica del Didàctic (CITAD5), el qual és un dels congressos notables establerts aquest any per l’European Society for Research in Mathematics Education. El congrés va tenir lloc a Castro Urdiales en el Centro Internacional de Educación Matemática.

El tema central de l’esdeveniment va ser “El paradigma del qüestionament del món en la recerca i l’ensenyament”. Concretament, l’Ignasi va presentar una comunicació oral titulada “A posteriori analysis of a Study and Research Path for Teacher Education: a teacher’s training tool”.