Visita al Centre Logístic de Desigual

El passat dimecres dia 18 de gener, els alumnes del Màster en Direcció I Organització Industrial acompanyats pel Director del màster Sr. Xavier Gallardo, i el professor de Logística Sr. Albert Fossas, van visitar el Centre Logístic de Desigual a Viladecans, i acollits pel responsable de Logística de Desigual el Sr. Sergio Castresana i el cap d’Operacions Sr. Jorge Soriano.Foto 1

Des del centre de Viladecans, el qual va ser inaugurat el 2015, es fa la reposició de producte als punts de venda de tot el món. Se serveix una mitjana de 100.000 unitats diàries, amb un termini de preparació de les comandes de 24 hores.

El centre té una superfície d’uns 23.500 m2, i disposa del nivell Gold en la certificació LEED per edificis construïts amb criteris de sostenibilitat. La ubicació de Viladecans ha sigut escollida tant per la seva proximitat amb la plataforma de Gavà com per les bones comunicacions amb el port, l’aeroport i la seu central de la companyia a Barcelona.

Centro logístico de Viladecans. Noviembre 2015

Centre logístic de Viladecans. Novembre 2015

El centre disposa de les més modernes solucions d’emmagatzematge del fabricant SSI Schäfer. Durant la visita es van poder veure diferents processos: magatzem d’alta capacitat tipus miniload, magatzem intermedi amb shuttles, zona de preparació de comandes a través d’un sorter i zona de picking a través de sistemes pick to light.

Centro logístico de Viladecans. Noviembre 2015

Centre logístic de Viladencans. Novembre 2015

Centro logístico de Viladecans. Noviembre 2015

Centre logístic de Viladecans. Novembre 2015

Un dels fets destacables de la instal·lació és la potència dels sistemes informàtics que la governen, els quals permeten optimitzar els moviments dintre del magatzem i gestionar la complexitat d’una logística multicanal. A més de Viladecans, Desigual disposa d’una altra plataforma de distribució a Gavà (dedicada al llançament de noves col·leccions) i dues plataformes més a escala internacional (Hong Kong i New Jersey).

Us deixem un enllaç on podeu trobar més informació.